Loading...
Bollywood Haberleri

BTS, 26 Eylül’de ‘Dynamite’ için koreografi versiyonu müzik videosu yayınlayacak: Bollywood News

BTS, ‘için programı düşürdüDinamitEylül ayı için promosyonlar. Billboard Chart’ta 1 numaraya İngilizce şarkılarıyla giriş yaptıktan, birlikte kutladıktan ve Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in de dahil olmak üzere herkesten tonlarca beğeni aldıktan sonra, septet hit parçayı tanıtmaya devam edecek.

BTS bir koreografi versiyonu müzik videosu yayınlayacak ‘Dinamit’ Programda RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V ve Jungkook’tan oluşan grup için bu ay için planlanan birden fazla performans yer alıyor.

İşte tam kadro:

-NBC Today Citi Music Series – 10 Eylül 21:00 KST (17:30 IST)

-NBC America’s Got Talent – 17 Eylül 09:00 KST (05:30 IST)

-iHeart Radyo Müzik Festivali – 19 Eylül 10:00 KST (6:30 IST)

-Dynamite Music Video (Koreografi ver.) @ Secret Venue – 26 Eylül 09:00 KST (5:30 IST)

BTS şarkı için iki müzik videosu bıraktı – biri disko-pop dönemini gösteren resmi bir müzik videosuydu, diğeri ise bazı hatalar içeren bir B tarafı videosuydu. İlk performansı ‘Dinamit’ 30 Ağustos 2020’de 2020 Video Müzik Ödülleri’ndeydi.

BTS, 101 milyon görüntüleme toplayarak Youtube tarihinde 24 saatlik büyük bir izleyici rekorunu kırdı. ‘Dinamit’ resmi müzik klibi. Şarkı, piyasaya sürüldükten birkaç saat sonra iTunes’ta 100 ülkede 1 numaraya ulaştı.

BTS ARMY – Hazır mısınız? “Dinamit gibi yakmak mı?”

AYRICA OKUYUN: BTS üyeleri Billboard No. 1’e ‘Dinamit’ ile tepki gösteriyor, Güney Kore Başkanı Moon Jae-in onları tebrik ediyor

BOLLYWOOD HABERLERİ

En son Bollywood Haberleri, Yeni Bollywood Filmleri güncellemesi, Gişe koleksiyonu, Yeni Filmler Çıkışı, Bollywood Haberleri Hintçe, Eğlence Haberleri, Bollywood Haberleri Bugün ve yaklaşan filmler 2020 için bizi yakalayın ve yalnızca Bollywood Hungama’da en son Hint filmleriyle güncel kalın.



#BTS #Eylülde #Dynamite #için #koreografi #versiyonu #müzik #videosu #yayınlayacak #Bollywood #News

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

}